Trauma Awareness For First Responders

Sensibilització sobre el trauma en el personal de primers auxilis

2019-1-UK01-KA202-061447

Descripció del projecte

TRAFFIR és un projecte Erasmus+ de 24 mesos de durada que té com a objectiu desenvolupar un enfoc de sistemes complets per millorar les competències clau en el tractament de situacions de primera resposta d’emergència per mitigar l’impacte de l’exposició repetida o singular a un incident d’estrès crític.

Objectius

Dos assistents de cada soci participaran en 6 reunions transnacionals amb el propòsit de planificar, implementar, posar a prova, entregar, avaluar i revisar un equip adequat d’eines TRAFFIR; cada soci organitzarà una reunió d’aprenentatge / transnacional i també enviarà a 4 empleats un esdeveniment de capacitació personal a curt termini per posar una prova l’equip d’eines. Després, es connectaran de forma successiva al seu retorn amb d’altres a la seva pròpia organització.

Productes del projecte

L’eina del Programa de Formació de Formadors TRAFFIR, que contribuirà al desenvolupament d’un Espai Europeu de Capacitats i Qualificacions mitjançant la preparació, implementació, avaluació i revisió de 6 mòduls d’aprenentatge que el consorci consideri més adequat per abordar les necessitats de primers auxilis psicològics i la intervenció en els casos de trauma identificats en 6 comparatives europees diferents.

Socis

PADM: Plymouth and District Mind Mental Health Mental Health Charity Plymouth Recovery College (Coordinador) – https://www.devonmind.com – Regne Unit

KWC: Centre de dones Kilcooley – https://www.kilcooleywomenscentre.co.uk – Regne Unit

IRIS: Fundacja Instytut Re-Integracji Społecznej – http://fundacjairis.com – Polonia

Institut Bucovina – https://bucovinainstitute.org – Romania

DomSpain – www.domspain.es – Espanya

NIKANOR Ltd – https://nikanor.bg/en/ – Bulgaria

Pàgina web 

http://traffir.eu

Xarxes Socials

https://www.facebook.com/TRAFFIR/