EDUCACIÓ D'ADULTS

DomSpain és un centre d’educació d’adults especialitzat en formació d’idiomes, de noves tecnologies i de competències bàsiques. A més a més, treballem amb formadors, responsables de centres educatius, treballadors de l’administració, autònoms, treballadors de PIMES i tot tipus de professionals disposats a seguir formant-se.

" L’educació és el que sobreviu quan tot l’après s’oblida "

CURSOS I TALLERS

DomSpain és un centre educatiu dedicat a l’educació d’adults que ofereix una gran varietat de cursos, tallers i activitats formatives en general. Els nostres cursos poden adaptar-se a qualsevol modalitat: monogràfics, de llarga durada o  intensius: presencials, semi presencials o en línia (e-learning)

Els temes poden ser molt variats, des d’idiomes estrangers, competències TIC, cuina, ball, creixement personal, aprenentatge basat en el treball, eines digitals, robòtica i tot tipus d’activitats extra curriculars.

A més a més, a DomSpain oferim cursos a través de les administracions, institucions europees i organismes internacionals amb els quals col·laborem.

Oferim tot tipus de formació a persones “multi potencials”, aquelles persones inquietes que tenen la necessitat d’aprendre alguna cosa nova cada dia. Aquells que descobreixen cada setmana una nova passió i volen aprendre d’ella: estudiants, formadors, treballadors en actiu, immigrants, persones que volen treballar en altres països...

Pel que fa a professorat d'acadèmies i altres centres en qualsevol àmbit d'ensenyament, treballem per millorar el seu rendiment i competències, aportant-li coneixements i eines perquè puguin oferir una formació significativa i de qualitat al seu alumnat.

FORMACIÓ INTERNACIONAL

Considerem que el viatge és una gran eina educativa, per això oferim formació internacional perquè, al mateix temps que s’aprèn, es puguin intercanviar idees i coneixements amb gent d’altres països, permetent així obrir la ment a nous mons dels quals poder aprendre.

"No hi ha millor manera d’aprendre que obrir la ment a noves cultures"

REPASSOS

A nivell local, oferim cursos d'idiomes i classes de repàs a través del nostre departament d'educació "DSFormació"

PROJECTES NACIONALS I INTERNACIONALS

La formació, l’intercanvi d’experiències i coneixements i les relacions interculturals són eines de valor per transformar la nostra societat, fer-la més rica, més respectuosa amb la diferència i més oberta al coneixement.

GESTIÓ DE PROJECTES

Proporcionem suport a entitats formant i capacitant als seus associats, i buscant subvencions que puguin revitalitzar o fomentar l’intercanvi d‘experiències amb entitats d’altres països. Oferim també suport a la internacionalització de negocis, intermediació cultural en altres països, millora de les capacitacions laborals de treballadors i directius...

IMG_6720